torsdag den 12. januar 2012

Hemmeligheden om danske behandlere

Næsten dagligt falder man over historier i pressen om en eller anden behandler, der falder igennem mht. kvalitet og etik. Hvordan kan det være?  Vi danskere bruger flere milliarder årligt til fx alternativ behandling. Ikke altid er der dog lige god kontrol med, om de kan hjælpe med andet end at hive penge op af patienternes lommer.


Har de fleste ret?
Ikke at det nødvendigvis forholder sig anderledes i blandt almindelige læger og sygehuse, men her betaler vi vi jo ikke af egen lomme og billedet bliver dermed lidt mere sløret. Men ville det ikke være rart, hvis alle behandlere var vurderet af et par hundrede patienter? Ikke at de nødvendigvis alle har ret, men så kunne man da i hvert fald se, hvad andre mener, og hvis 100 patienter mener, at en behandler er dårlig, hvorfor skulle jeg så vælge vedkommende?

Lachion finder du din egen behandler (læge, tandlæge, alternative læge) under "Behandlere". Og så bedømmer du ud fra din egen erfaring. Vupti, så har vi snart et godt overblik over det danske behandlersystem.
På forhånd tak for dit bidrag.

Bedøm her.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar